Bijtringen

NIEUW !!! Bijtringen tvv VZW Boven De Wolken.

Boven De Wolken is een VZW die ouders steunt wanneer ze hun baby verliezen. Ken je Boven De Wolken nog niet ? Neem dan zeker een kijkje op https://www.bovendewolken.be.

De bijtringen tvv Boven De Wolken hebben een houten wolkje en houten ring. Dit maakt ze megaschattig.

Van iedere verkochte bijtring gaat 5,00 euro naar de VZW! 

Ik hoop dan ook dat jullie massaal deze VZW steunen door een bijtring met wolkje aan te kopen.

Net zoals de fopspeenkoorden zijn de bijtringen handgemaakt. Ik hecht heel veel belang aan de stevigheid en de veiligheid en maak zowel de fopspeenkoorden als de bijtringen met de grootste zorg.

Ik werk met veilige, gecertificeerde siliconen. Ze bevatten geen schadelijke stoffen. Dit geldt ook voor de houten kralen en ringen.

Je kan bijna altijd kiezen tussen afwerking met silicone figuurtje of 2 houten ringen. Afwerking met 2 houten ringen maakt van de bijtring ook een rammelaar.

Het maximaal aantal mogelijke letters is 5 omdat de bijtring anders zijn stevigheid gaat verliezen aangezien de omtrek te groot wordt. Eventueel kan je bij een lange naam opteren voor een initiaal. Wil je liever een bijtring zonder naam, dan kan je zonder probleem dit keuzeveld overslaan.

Wil je een mix tussen de verschillende modellen, aarzel dan zeker niet om mij te contacteren.

Staat jouw gewenste bijtring, geïnspireerd op een model fopspeenkoord er niet tussen ? Geen probleem ! Stuur mij gerust een berichte want van iedere model fopspeenkoord kan ook de bijtring gemaakt worden.

De bijtringen kunnen besteld worden met of zonder naam. Aangezien er heel veel mogelijkheden zijn, staat niet iedere combinatie in de webshop. Heb je een bijtring gezien zonder naam maar wil je die gepersonaliseerd ? Stuur mij gerust een mailtje en we bekijken de mogelijkheden.

© 2018 - 2024 Si'Beau Gifts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel