Fopspeenkoorden

Alle fopspeenkoorden zijn handgemaakt. Ik hecht heel veel belang aan de stevigheid en de veiligheid en maak de fopspeenkoord dan ook met de grootste zorg.

Ik werk met veilige, gecertificeerde siliconen. Ze bevatten geen schadelijke stoffen.

Aangezien ik rekening hou met de wettelijk vastgestelde lengte van de fopspeenkoord, kan het aantal kralen afwijken van de foto afhankelijk van de lengte van de naam. Wil je liever een fopspeenkoord zonder naam, vul dan als naam 'geen' in of stuur een mailtje.

Bij sommige modellen kan je tot 3 kleuren kiezen. Wil je liever slechts één of twee kleuren, duid dan hetzelfde kleur opnieuw aan bij de volgende keuze.

Wil je een mix tussen de verschillende modellen, aarzel dan zeker niet om mij te contacteren.

Neem ook een kijkje bij de bijtringen en sleutelhangers ! Van de fopspeenkoorden kan je ook de bijpassende bijtring of sleutelhanger/luiertas hanger laten maken. Niet alle uitvoeringen van de bijtringen en sleutelhangers staan in de webshop. Uiteraard is iedere combinatie wel mogelijk als bijtring en/of als sleutelhanger, hetzij in combinatie met een silicone bijtfiguurtje of met 2 houten ringen. Staat jouw keuze niet bij de bijtringen en/of sleutelhangers, stuur mij gerust een berichtje.

 

 

per pagina
per pagina
© 2018 - 2020 Si'Beau Gifts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel