Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden
Door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met de voorwaarden.

Prijzen
Alle prijzen in de webshop zijn in euro, inclusief BTW (BTW vrijgesteld), exclusief verzendingskosten.

Bestelling en betaling
Wanneer u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u hiervan een bevestiging. Bij het plaatsen van de bestelling ben je verantwoordelijk voor het ingeven van het juiste adres voor levering.
Het bedrag bij het beëindigen van uw bestelling is inclusief de verzendingskosten. De betaling dient vooraf te gebeuren door betaling op het rekeningnummer BE61 0018 1432 8517 met vermelding van uw ordernummer. Van zodra wij de betaling hebben ontvangen, wordt uw bestelling verwerkt.

Levering en afhaling
Wij streven ernaar uw bestelling binnen de 7 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden. Mocht hetgeen u bestelde toch niet meer in voorraad zijn of wij om een uitzonderlijke reden niet in staat zijn binnen de 7 werkdagen te verzenden, brengen wij u hiervan op de hoogte per mail. Van zodra uw bestelling wordt verzonden, ontvangt u hiervan een mail.
Wij proberen zo veel mogelijk te versturen via brievenbuspost (niet prior verzending, zonder traceermogelijkheid) omdat we de verzendingskosten laag willen houden. Sommige artikelen dienen via pakket verstuurd te worden. In dat geval nemen we een stukje van de kostprijs op ons en bedragen de verzendingskosten 6,40 euro. Dan ontvang je een track & trace code. Bestellingen worden niet verzekerd verstuurd via B-post.
Wij zijn niet aansprakelijk voor vertraging, beschadigingen of het kwijtraken van uw bestelling door B-post.
Uw bestelling kan ook afgehaald worden in Oudenaarde. Uiteraard dient u dan geen verzendingskosten te betalen. Van zodra uw bestelling klaar is, sturen wij u een e-mail waarna er kan afgesproken worden wanneer u uw artikel kan komen afhalen.

Aansprakelijkheid en veiligheid
Aangezien wij ook artikelen verkopen voor baby’s en kleine kinderen gaat heel veel aandacht uit naar veiligheid. Voor onze silicone kralen werken wij met gecertificeerde producten die vrij zijn van giftige stoffen. Wij vragen wel aan de ouders en gebruikers van de producten om verantwoord om te gaan en regelmatig te controleren of alles nog in perfecte staat is.

Terugsturen
Bij het bestellen van gepersonaliseerde producten, is het niet mogelijk deze terug te sturen tenzij er een fout is gebeurd van onze kant omdat de bestelling niet werd verwerkt zoals aangevraagd (bv. spelfout in een correct doorgegeven naam).
Nadat een bestelling is geplaatst, kunnen er tot 24 uur na bevestiging van de bestelling wel nog wijzigingen doorgegeven worden via mail aan si_beau@hotmail.com

Privacy
Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het verwerken van uw bestelling.

Voor alle vragen en opmerkingen kan u met ons contact opnemen via e-mail : si_beau@hotmail.com(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2018 - 2024 Si'Beau Gifts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel