Fopspeenketting

Alle fopspeenkettingen zijn handgemaakt. Ik hecht heel veel belang aan de stevigheid en de veiligheid en maak de fopspeenketting dan ook met de grootste zorg.

Ik werk met veilige, gecertificeerde siliconen. Ze bevatten geen schadelijke stoffen.

Aangezien ik rekening hou met de wettelijk vastgestelde lengte van de fopspeenkoord, kan het aantal kralen afwijken van de foto afhankelijk van de lengte van de naam. Wil je liever een fopspeenketting zonder naam, vul dan als naam 'geen' in of stuur een mailtje. Of neem een kijkje bij de modellen die ook in de webshop staan.

Bij sommige modellen kan je tot 3 kleuren kiezen. Wil je liever slechts één of twee kleuren, duid dan hetzelfde kleur opnieuw aan bij de volgende keuze.

Wil je een mix tussen de verschillende modellen, aarzel dan zeker niet om mij te contacteren.

! Je krijgt ook de keuze welke richting je de fopspeenkoord wil. Dit is belangrijk bij een fopspeenkoord met naam en/of een figuurtje en/of regenboogkraal. Beginnende bij de lus betekent dat de eerste letter van de naam dichtst tegen de lus zal zitten en zo naar de clip toe. Beginnende van de clip is zoals de meeste fopspeenkoorden gemaakt zijn die in de webshop staan, gewoon omdat dit mooier is voor de foto ;-) 

Waarom deze vraag ? Als het tuutje in het mondje zit, is de koord omgekeerd als je werkt vanaf de clip, anderzijds natuurlijk omgekeerd als het tuutje loshangt aan de kleertjes.

Neem ook een kijkje bij de bijtringen en sleutelhangers ! Van de fopspeenkoorden kan je ook de bijpassende bijtring of sleutelhanger/luiertas hanger laten maken. Niet alle uitvoeringen van de bijtringen en sleutelhangers staan in de webshop. Uiteraard is iedere combinatie wel mogelijk als bijtring en/of als sleutelhanger, hetzij in combinatie met een silicone bijtfiguurtje of met 2 houten ringen. Staat jouw keuze niet bij de bijtringen en/of sleutelhangers, stuur mij gerust een berichtje.

Nog een vraag of opmerking ? Stuur gerust een mailtje naar si_beau@hotmail.com. Of contacteer mij via sociale media (Facebook/Instagram)

© 2018 - 2024 Si'Beau Gifts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel